Ge en gåva eller minnesgåva.

Om du vill skänka en gåva till fonden gör du en insättning på valfritt belopp till oss. De inbetalningssätt vi erbjuder är Swish, Postgiro och Bankgiro. Som tack för din gåva får du ett brev som gåvobevis.

Swish: 123 900 75 68
Postgiro: 900 756-8
Bankgiro: 900-7568

Du kan också ge en gåva till minnet av någon som gått bort. Även här väljer du själv exakt det belopp du vill skänka. Använd formuläret nedanför för att skapa ett anpassat kondoleansbrev som skickas till de anhöriga.

Ge en minnesgåva

Hedra minnet av någon du förlorat. Våra administrativa kostnader är mycket låga. Alla bidrag går i huvudsak till arbetet mot cancer och för livet. Här skapar du ett personligt kondoleansbrev där du kan välja mellan flera olika hälsningar.

Leverans av minnesbladet.

Vi levererar minnesbladet så fort vi kan, men normalt tar det ett par vardagar för att din betalning ska hinna komma in till oss och för postgången. Har du kort om tid kan du skriva ut och leverera ditt kondoleansbrev själv. Du väljer då mellan en av våra PDF:er och får göra dina personliga anpassningar manuellt. Du behöver då inte skicka in formuläret till oss.

Borås Cancerfond levererarSkriv ut själv
Vem vill du hedra?

Anpassa minnesbladet.

Fyll i rutorna nedan och välj din hälsning. Har du valt att skriva ut kondoleansbrevet själv väljer du istället ett av de fem färdiga alternativen.

Texten på bladet, inklusive namn och hälsning, kan vara totalt max 10 rader.

Till minne av
har Borås cancerfond tacksamt tagit emot en gåva från
Adress för mottagare av minnesblad

Skicka till begravningsbyråSkicka till privatperson

Ladda ner minnesbladet.

Välj ett av alternativen nedan genom att klicka på alternativet. Minnesbladet visas och du skriver ut det själv.
Lämna ditt bidrag.

Gör en insättning med valfritt belopp till Bankgiro 900-7568 alternativt Swish 123 900 75 68. Glöm inte att skriva namnet på den du hedrar i samband med betalningen så att vi vet vem minnesgåvan gäller.
KontaktuppgifterVi hanterar dina personuppgifter med ansvar. Klicka här för att läsa vår policy om personuppgifter.


Borås cancerfond

Stiftelsen Borås cancerfond bidrar till forskning, kliniskt utvecklingsarbete och personalutbildning inom det som när stiftelsen bildades var Södra Älvsborgs Sjukvårdsdistrikt och som idag är Södra Älvsborgs Sjukhus – SÄS (Borås och Skene) samt Alingsås Lasarett. Våra administrativa kostnader är mycket låga. Alla bidrag går i huvudsak till arbetet mot cancer och för livet.

 

Stiftelsen Borås cancerfond

Medicinsk teknik
Södra Älvsborgs Sjukhus
501 82 BORÅS

kansli@cancerfondenboras.se
033-616 34 64

Ge en gåva

Postgiro: 900756-8
Bankgiro: 900-7568
Swish: 123 900 75 68

 

Vår Facebook-sida