Alla kan vi göra något! Alla kan bidra på sitt sätt för att vi ska kunna kämpa mot cancern så att fler ska få en bra behandling, överleva och få ett liv efter sjukdomen.

Att starta en insamling kan man göra av olika anledningar. Det kan vara för att man vill hedra en anhörig som har gått bort, att man fyller år och hellre vill att det skänks pengar till välgörenhet i stället för till presenter. Man kan utmana varandra på jobbet, leverantörer eller kollegor i branschen. Några skänker mycket och några mindre, alla har vi olika förutsättningar. En del kanske väljer att skänka allt till ett ställe medan andra vill ge till olika insamlingar; valet är upp till dig hur du vill göra. Det vi alla kan göra är att sprida budskapet om att skänka, använd gärna #borascancerfond. På så vis blir vi starkare och kan göra mer i arbetet mot cancer!


Hur skapa en insamling mot cancer?

Genom till exempel Facebook kan man enkelt skapa en insamling och på så vis även sprida det i sitt nätverk. När du har avslutat din insamling mot cancer så sätter du in din insamlade summa under ge en gåva.


Vi får inga statliga stöd utan är helt beroende av gåvor, insamlingar och testamenten. Allt som du kan göra är vi oerhört tacksamma för! Och även nästa generation!